geweest
Timo Demollin. Constant continuity
Timo Demollin. Constant continuity
Constant Continuity
Timo Demollin
4 t/m 19 nov 2017
Opening: zaterdag 4 nov 2017 — 17:00 tot 20:00 uur

“Every monument implied a chain of prior monuments which all notated, in slightly but insignificantly varying ways, the same foundational content. The paper monuments were not reports on a real procession or a real arch, but performances that referred to other pictorial performances.”

– Christopher S. Wood, ‘Maximilian I as Archeologist’

In de tentoonstelling Constant Continuity wordt de aanhoudende verspreiding belicht van de Ehrenpforte, een print collage uit de 16e eeuw. Door de fysieke condities van circulatie in te zetten voor productieprocessen verkennen de kunstwerken in Constant Continuity paradoxale processen van dematerialisatie en waarde creatie die optreden in de institutionele behandelingen van kunsthistorische objecten. Met de tentoonstelling verschijnt een publicatie met een essay van Brenda Tempelaar.

Timo Demollin is beeldend kunstenaar en studeert momenteel Fine Arts aan het Sandberg Instituut in Amsterdam. Zijn recente werken onderzoeken de sociaaleconomische relaties tussen kunstproductie, haar impliciete verspreiding en de bijkomende processen van waarde creatie en statustoekenning. Constant Continuity is zijn eerste solotentoonstelling in Amsterdam.

Openingstijden

puntWG is open in het weekend van 14:00 tot 18:00 uur en op extra tijden die vermeld staan bij de betreffende activiteiten.

En ook op afspraak

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten in en van puntWG?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.


Deel:
geweest
Timo Demollin. Constant continuity
Timo Demollin. Constant continuity