Failed to Sync
Dovilė Aleksandravičiūtė (LT), Dina Danish (EG/FR), Anna Frijstein (NL), Lieven Lahaye (BE), Cindy Moorman (NL)
Curator: Anna Frijstein
29 okt t/m 20 nov 2016
Opening: zaterdag 29 okt 2016 — 17:00 tot 20:00 uur

Open vrijdag  14:00 -18:00 uur, zaterdag en zondag  13:00-18:00 uur en op afspraak.

Terwijl we proberen de controle over onze levens, dieren, banen en kunstwerken te veroveren, krijgen we onszelf niet gesynchroniseerd. De expositie Failed to Sync zoekt naar momenten van interruptie, fouten of zelfs ‘fffalen’.

Failed to Sync is een initiatief van Anna Frijstein met decoraties van Ott Metusala. Aan deze groepstentoonstelling doen Dovilė Aleksandravičiūtė (LT), Dina Danish (EG/FR), Anna Frijstein (NL), Lieven Lahaye (BE) en Cindy Moorman (NL) mee.

Tijdens de tentoonstelling in puntWG treffen we zingende stemmen, liegende stenen, tikkende vingers, flikkerende woorden en menselijke B's. Met deze hectische, eclectische en hyperactieve benadering hoopt Failed to Sync genoeg (a)synchroniciteit te leveren. Kom dit zien en zing mee.

De tentoonstelling is vrijdag tussen 14:00 en 18:00  en in het weekend te bezoeken tussen 13:00 en 18:00 uur en ook op afspraak. Daarnaast is er ook een levendig randprogramma. Er worden performances, speeches, artist talks en lezingen gegeven. Kunstenaars, filosofen, sociologen, Foley artists en alles ertussenin zullen hun moment van (a)synchroniciteit delen.

Op zondag 6 november zijn er om 16 uur performances door Anna Frijstein en Nicola Godman met Senne Hartland en Martin Kofoed Pedersen.  Op zondag 13 november zijn er presentaties door Ruben Jacobs, Erik Langhout, Quintus Masius en Michelle Son. Alle publieke evenementen zullen aangekondigd worden op de Facebook pagina. Volg deze online blijf op de hoogte!

Dit project is (mede) mogelijk gemaakt door het AFK (Amsterdams Fonds voor de Kunst).

Deel: