geweest
Masterclass Performance
Anet van de Elzen and Danielle van Vree
26 t/m 27 jan 2019
Opening: zondag 27 jan 2019 — 17:00 tot 19:00 uur

De masterclass Performance bestaat uit twee dagen met vier tijdsblokken waarin we door middel van oefeningen en opdrachten fysiek bewustzijn en sensitiviteit ontwikkelen. We onderzoeken daarmee de kracht en betekenis van de dialoog tussen performer en publiek, performer en ruimte, performer en tijd. Het laatste onderdeel van de masterclass is een presentatie van je performance in puntWG in Amsterdam voor een publiek.

De masterclass is toegankelijk voor studenten uit elke kunstdiscipline, theatermakers en beeldend kunstenaars.

Om in te schrijven voor de masterclass of voor meer informatie open onderstaande link: http://www.tobepresent.nl/masterclass/masterclass_performance_2019/masterclass_performance_2019-1

Anet van de Elzen

www.anetvandeelzen.com 
www.tobepresent.nl

Anet van de Elzen maakt beelden met handen, hoofd en lichaam. Haar werk is verweven met haar leven en ervaringen, het bevat archetypische of iconografische elementen die de sleutel zijn tot de communicatie met de ander. Als de beelden gemaakt zijn schuren ze tegen de dagelijkse werkelijkheid, gestript, ontdaan van wat er niet toe doet, soms armoedig, getergd, eenzaam, hun oorsprong in een andere realiteit.

Danielle van Vree

www.daniellevanvree.nl

Danielle van Vree wil contact met de toeschouwer en iets in beweging brengen met een werk. Haar benadering is fysiek en filosofisch en reikt de toeschouwer een transparant concept aan, waarin ruimte is voor reflectie. Geluid, tekst, video en objecten zet zij in als middel om een dubbelbeeld te veroorzaken en de relatie en ruimte tussen subject en object te bevragen.

Openingstijden

puntWG is open in het weekend van 14:00 tot 18:00 uur en op extra tijden die vermeld staan bij de betreffende activiteiten.

En ook op afspraak

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten in en van puntWG?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.


Deel:
geweest