Something to Hold in the Let Go
Clementine Edwards, Dagmar Bosma, Karin Iturralde Nurnberg, Raoni Muzho Saleh, Sophie de Serière
3 t/m 10 okt 2022
Opening: donderdag 6 okt 2022 — 16:00 tot 19:00 uur

Something To Hold in the Let Go is een queer-collectief-samenkomen bestaande uit vijf kunstenaars die samen een week in puntWG door zullen brengen, van maandag 3, tot zondag 9 Oktober 2022. Onze namen zijn Clementine Edwards, Dagmar Bosma, Karin Iturralde, Raoni Muzho Saleh en Sophie de Serière. In onze artistieke praktijken zijn we bezig met vormen van verval, entropie en verlies. Onze gedeelde interesse ligt in een materialiteit die niet vaststaat, maar continu transformeert.
 

Waar vinden we stabiliteit in het noodzakelijke uiteenvallen van dingen? En hoe kunnen we met deze trillingen weerklinken?
 
Queer-collectief-samenkomen is een proces van desintegratie en groei. We benaderen onze tijd in puntWG vanuit samenzijn, om na te denken over het cyclische karakter van onze levens en artistieke praktijken. Onze praktijken geven ons houvast en gronding, en bieden ruimte tot het aangaan van queer relaties met de wereld buiten sociale normen om. In puntWG zullen we de tijd nemen om te experimenteren met het het creatieve en materiële potentieel van verval. 
 
We zullen drie publieke momenten verzorgen. Op donderdag en vrijdag stellen we de ruimte van puntWG open voor mensen die langs willen komen of in onze collectieve maaksessies willen participeren. Op zondag organiseren we een comunale afsluiting met eten en drinken. We hopen je te zien! Check de website van puntWG of onze instagram (@some.thingtoholdintheletgo) waar meer details zullen volgen. 
 
Publieke maaksessies
16.00-19.00, donderdag, 6 October
16.00-19.00, vrijdag, 7 October
 
Collectieve afsluiting
13.00 - 17.00, Zondag, 9 Oktober

Photography by Ilya Rabinovich

Deel: