© Rutger ten Broeke

© Rutger ten Broeke

© Blanka Wasowicz

©  MC de Waal
The New Introverts
Rutger ten Broeke, Blanka Wasowicz, MC de Waal
1 t/m 9 apr 2017
Opening: zaterdag 1 apr 2017 — 17:00 tot 19:00 uur

Even voorstellen: The New IntrovertsWe leven in een tijd waarin het lijkt of de wereld het meest in harmonie is met luid gewauwel en ongevraagde digitale impulsen, waar de communicatiekanalen altijd open staan en een voortdurende staat van alertheid wordt geëist – zo’n wereld keren The New Introverts de sikkelzijde van de maan toe.

Hun inspiratie halen ze uit: het individu, uit het onopgemerkte en uit de sensatie van het herkennen van een medemens in de meute. Weg zijn de rookgordijnen, de geretoucheerde styling en de make-up perfectie van het huidige media tijdperk. The New Introverts halen hun plezier uit een neoromantisch nastreven van volledige zelfexpressie.

De fotografen van de komende puntWG groepstentoonstelling representeren The New Introverts in al hun gedaanten. Het tentoongestelde werk speelt in op een soort gevoeligheid dat signalen oppikt die makkelijk te missen zijn in de meer extraverte ervaringen des levens. Over de kunstenaars:Rutger ten Broeke geniet internationale erkenning als zwart-wit fotograaf van naakten, natuur en de mensen die hij ontmoet op zijn vele reizen zoals de Amerikaanse continenten en Arcadia.Blanka Wasowicz is een analoog fotograaf wiens portretten een bijna prerafaëlitisch perspectief op artistieke vertegenwoordiging geven. Ze reist uitgebreid en  exposeert haar portretten vaak.
MC de Waal beeldt al enige tijd deze nieuwe tribe uit met behulp van camera's en afdrukmethoden uit het analoge tijdperk. Het werk van MC de Waal is geëxposeerd in Amsterdam, Londen en New York.

Deel:

© Rutger ten Broeke

© Blanka Wasowicz

©  MC de Waal